Als geheel - KerstWandelTheater-film

Ontsteek voor je de film start een lichtje voor iedereen die aanwezig is. Leuk als je een kaarsje in een lichtpotje kunt zetten, maar natuurlijk kan een ander lichtje ook.

Neem je glas of je mok en hef het hoog: op vrede en vrijheid!


De prijsvragen nog een keer op rij:

Kerstliederen-Prijsvraag

Na iedere scene klinkt muziek van steeds een ander kerstlied >>> Welke liederen herken jij? Stuur je antwoord in volgorde vóór 27 december 2020 naar mail@kerstwandeltheatergouda.nl. De beste inzending belonen we met een kwt-aardigheidje.

 

Schapen tellen

Ben je 12 jaar of jonger? Tel dan de schapen die je tussen de scènes door ziet. Hoeveel zie jij er? Stuur je antwoord vóór 27 december 2020 naar mail@kerstwandeltheatergouda.nl. Vergeet niet je naam en leeftijd te vermelden. Is je antwoord goed, dan maak je kans op een kwt-aardigheidje!

 

Kleurwedstrijd

Heb je het KerstWandelTheater 'gelopen'? Kinderen in de basisschoolleeftijd kunnen nog nagenieten met een kleurplaat. En ja, daar kunnen ze een kwt-prijsje mee winnen!!! Maak een duidelijke foto van de ingekleurde kleurplaat en stuur deze vóór 27 december 2020 naar mail@kerstwandeltheatergouda.nl. De kleurplaat vind je op de inspiratie-pagina .