'Loop' hier het KerstWandelTheater!

Er zijn twee manieren waarop je het KerstWandelTheater Gouda editie 2020 kunt beleven. Ze zijn allebei online, en hier op de website te vinden.

Uiteraard kun je ook het bijbehorende YouTube kanaal opzoeken en de film of de losse scènes daar bekijken. Het YouTube kanaal heet, hoe kan het ook anders: KerstWandelTheater Gouda.

 

Scène voor scène

Het kerstverhaal van de geboorte van Jezus wordt in een aantal theateroptredens/ filmpjes getoond. Iedere scène wordt geïntroduceerd met een kleine activiteit, zoals een kaars aansteken, op een andere plek gaan zitten, het glas heffen op elkaar. Vergeet ook niet mee te doen aan de prijsvragen...

 

Als geheel

Het kerstverhaal van de geboorte van Jezus wordt in een aantal theateroptredens/ filmpjes getoond. De scènes staan achterelkaar en kunnen als één film bekeken worden. Vergeet ook niet mee te doen aan de prijsvragen...


Dit KerstWandelTheater heeft meerdere prijsvragen:

Kerstliederen-Prijsvraag

Na iedere scene klinkt muziek van steeds een ander kerstlied >>> Welke liederen herken jij? Stuur je antwoord in volgorde vóór 27 december 2020 naar mail@kerstwandeltheatergouda.nl. De beste inzending belonen we met een kwt-aardigheidje.

 

Schapen tellen

Ben je 12 jaar of jonger? Tel dan de schapen die je tussen de scènes door ziet. Hoeveel zie jij er? Stuur je antwoord vóór 27 december 2020 naar mail@kerstwandeltheatergouda.nl. Vergeet niet je naam en leeftijd te vermelden. Is je antwoord goed, dan maak je kans op een kwt-aardigheidje!

 

Kleurwedstrijd

Heb je het KerstWandelTheater 'gelopen'? Kinderen in de basisschoolleeftijd kunnen nog nagenieten met een kleurplaat. En ja, daar kunnen ze een kwt-prijsje mee winnen!!! Maak een duidelijke foto van de ingekleurde kleurplaat en stuur deze vóór 27 december 2020 naar mail@kerstwandeltheatergouda.nl. De kleurplaat vind je op de inspiratie-pagina.