15. december 2019
De kameel die we geplaatst hadden op de plek waar we stonden te flyeren op kaarsjesavond trok de aandacht van veel mensen. Ze wilden maar wat graag met hem op de foto! Niet alleen de kameel trekt de aandacht van mensen, gelukkig is er ook interesse in de flyers. Tijdens kaarsjesavond hebben we wel 1000 flyers verspreid. Eerder deze week zijn er grote borden met posters van het KerstWandelTheater aan de wegen in Gouda geplaatst. Let er maar eens op! Je ziet de poster overal opduiken :-)
15. november 2019
Niks stilte voor de storm. We zijn al hartstikke druk! Over precies 5 weken is het zover: dan kun je starten om het KerstWandelTheater te lopen :-)
27. oktober 2019
Vorig jaar het KerstWandelTheater in Gouda gezien? Leuk hé? Wat een spektakel! Misschien lijkt het je wat om mee te spelen of te helpen? Dat kan! We zijn nog op zoek naar zeker 25 acteurs en ook zijn er nog een hoop andere taken waarvoor we mensen zoeken! Je hulp kunnen we dus goed gebruiken. Meedoen aan het KerstWandelTheater is vooral heel leuk. Je ontmoet allerlei mensen en samen zet je iets fantastisch neer. Het lijkt misschien wat spannend, maar we doen het met elkaar. Bovendien zijn de...
05. oktober 2019
Zo zit je het ene moment nog met je gedachten bij zonnebrandcrème en vlak erna ben je al aan het plannen voor sinterklaas, kerst en oudejaarsavond. De vrijwilligers rond het KerstWandelTheater vinden kerst ook niet meer ver weg. Wel nee, het komt nu echt dichterbij! ☺️🥳🎄 Afgelopen weekend moesten we dan ook concreet aan de slag. De decorstukken moesten gesorteerd, bekeken en verplaatst worden. Een hele klus, maar wel nodig.
21. juni 2019
Voor volgende week is er een hittegolf voorspeld. En wat doen wij? Wij zoeken plaatjes met kerstsfeer: beelden met winterswitte sneeuw!