Tijd om mensen uit te nodigen!

Al een poosje kun je berichtjes en foto's zien van de vorderingen van het KerstWandelTheater. Hartstikke leuk. Het maakt dat we er samen naar toe kunnen leven. Het is natuurlijk leuk als veel mensen uit Gouda én daarbuiten genieten van ons KerstWandelTheater. 

 

Wie nodig jij uit?

Help je mee en nodig je je vrienden en familie uit? Om het je gemakkelijk te maken hebben we een uitnodigingsplaatje voor je gemaakt. Kun je zo via Whatsapp of per mail sturen. Uitprinten kan natuurlijk ook. 

 

Er zijn vijf varianten >>> de verschillen zijn maar klein, maar het leukst is natuurlijk als je de juiste kiest!

Klik met je rechtermuisknop op het plaatje en sla hem op of kies voor kopiëren. 

Met regelmaat sturen wij een nieuwsmail. Zo blijf je gemakkelijk op de hoogte van nieuws rond het KerstWandelTheater.

Aanmelden voor de nieuwsmail is zo gedaan >>>