Een online KerstWandelTheater openen:

kinderburgemeester Ruben Mourik kan dat!

Als je kinderburgemeester bent in een jaar als dit, gaan veel dingen anders dan we gewend zijn. Zo is onze Goudse kinderburgemeester Ruben Mourik onderhand heel bedreven in filmopnames. Ook deze week mocht hij weer voor de camera. Samen met de kinderwethouders was hij te gast bij ons, bij het KerstWandelTheater Gouda. 

 

Lichtjes van hoop

Op 18 december gaat het KerstWandelTheater online. Een geruisloze start vinden we niet passend. Maar ja, hoe open je nu een online KerstWandelTheater dat pas op 18 december start?

Wij vinden dat de opening vooral feestelijk moet zijn, met een voelbare kerstsfeer. Tegelijkertijd willen we ook gebruik maken van de gelegenheid om iedereen een hart onder de riem steken in deze vreemde tijd.

Wij vroegen kinderburgemeester Ruben Mourik om samen met de kinderwethouders lichtjes van hoop te ontsteken.

Natuurlijk ben je nu benieuwd naar hoe kinderburgemeester Ruben Mourik en de kinderwethouders Lotta, Hannah, Finn, Jens en Mels de opening hebben gedaan... tsja, dat blijft nog even een verrassing!

 

Slechts drie takes

Als we Ruben voor de opnames even spreken, vertelt hij dat hij er wel zin in heeft. Het ziet er ook allemaal zo gezellig uit. Hij repeteert de woorden die hij gaat zeggen nog even en dat gaat wonderlijk snel én goed! De camera en de microfoon zijn duidelijk niet nieuw voor hem.

Nadat de opening gefilmd is, constateert Ruben tevreden dat we slechts drie takes nodig hadden!

Met regelmaat sturen wij een nieuwsmail. Zo blijf je gemakkelijk op de hoogte van nieuws rond het KerstWandelTheater.

Aanmelden voor de nieuwsmail is zo gedaan >>>