Kerst is vroeg dit jaar

Meestal hoor je mensen verzuchten dat de pepernoten dit jaar wel heel vroeg in de schappen liggen bij de supermarkt. En dat klopt. Dat is altijd al snel na de zomervakantie. En met kerstitems is het net zo. Je komt ze nu al overal tegen. Kerst is vroeg dit jaar!

 

Kerstfilms

Op Netflix en Disney+ kun je al genieten van kerstfilms. Een beetje dan. Maar wekelijks komen er meer titels bij. Een super heerlijke en voorspelbare feel-good movie is bijvoorbeeld My Christmas Inn. Al gezien?

 

Tijdschriften met thema kerst

De eerste specials van tijdschriften kun je ook al vinden. Over inrichten en versieren van je woning en uiteraard over gerechten, van Foodies bijvoorbeeld kun je Het grote Kerst nummer al bestellen.

 

Kerstversiering

En ja versiering is ook al volop verkrijgbaar. Loop een bouwmarkt, de Hema of de Action maar binnen. Lichtjes en engelen genoeg!

 

KerstWandelTheater

Ook wij zijn er vroeg bij als het over kerst gaat. Wij vertellen jullie nu al steeds dat wij voor een Online KerstWandelTheater zullen zorgen en ook plaatsen we nu steeds al wat leesvoer op deze website. Maar daar komt het addertje onder het gras: de versiering leveren wij niet >>> Daarvoor mag je zelf aan de slag!

We hebben wel twee praktische tips daarvoor:

  • Struin nu vast de (online) winkels af en doe mooie vondsten
  • Start nu ook maar meteen maar met knutselen

> Kerst is namelijk vroeg dit jaar!

 

Met regelmaat sturen wij een nieuwsmail. Zo blijf je gemakkelijk op de hoogte van nieuws rond het KerstWandelTheater.

Aanmelden voor de nieuwsmail is zo gedaan >>>