Corona-proof jubileumeditie

Het KerstWandelTheater is de afgelopen negen jaar druk bezocht door de inwoners van Gouda. De wandeling langs scènes die samen het kerstverhaal vertelden, bood een stukje kerstbeleving voor allerlei mensen. Langs de route stonden honderden waxinelichtjes van scène naar scène. 

 

Dit jaar gaat het anders. We gaan helemaal digitaal. Oftewel er komt een corona-proof jubileumeditie. Nog steeds wordt het sfeervol en is er muziek en spel door jong en oud. Deze tiende keer is zeker anders, maar absoluut jubileum waardig!

 

Je kunt het kerstwandeltheater dit jaar tussen 18 en 25 december ‘bezoeken’. Hoe dit precies zal gaan, is nog een verrassing. Op deze website www.kerstwandeltheatergouda.nl vind je steeds het laatste nieuws. Ook kun je je aanmelden voor de nieuwsmail.

Hoeveel schapen tel jij? Stuur je antwoord in via het contactformulier en maak kans op een kerstverrassing!