We zijn op zoek naar jou!

Hulp gezocht voor een schitterend KerstWandelTheater!

Vorig jaar het KerstWandelTheater in Gouda gezien? Leuk hé? Wat een spektakel!

Misschien lijkt het je wat om mee te spelen of  te helpen? Dat kan! We zijn nog op zoek naar zeker 25 acteurs en ook zijn er nog een hoop andere taken waarvoor we mensen zoeken! Je hulp kunnen we dus goed gebruiken.

 

Meedoen aan het KerstWandelTheater is vooral heel leuk. Je ontmoet allerlei mensen en samen zet je iets fantastisch neer. Het lijkt misschien wat spannend, maar we doen het met elkaar. Bovendien zijn de rollen niet heel groot, dus dat gaat vast lukken!

 

We krijgen graag je hulp! Inschrijven kan via deze link

 

Helpen kan op veel manieren: lichtjes langs de route plaatsen, meespelen in een rol als Engel of als Jozef, uit volle borst meezingen, lekkers bakken, koffie schenken, flyeren, decors maken of opbouwen, opruimen, een groep begeleiden …


ps. Zaterdag 2 november is er lichtuur: Voor wie steek jij een kaarsje aan?

Meer informatie over het lichtuur vind je in deze flyer.